Werkwijze

Samenwerken met Joost van Tol Designs for Business start met een goed gesprek. Je doelstellingen, je marketingstrategie of gewoon wat je droom is, het komt allemaal aan de orde. Op basis van de uitkomsten ontwikkelt Joost, uiteraard In overleg, onderscheidende communicatie. Vervolgens zet hij de middelen in om jouw doelstellingen te realiseren. Of het nu een website, een brochure, een social media campagne of een huisstijl is. En voor de helderheid; in elke fase is altijd gelegenheid tot bijsturing.

MENU

Over Joost

Joost van Tol is ondernemer onder ondernemers. Dus geen dure overheads maar lekker lean & mean. En een uitgebreid netwerk: marketingstrategen, fotografen, tekstschrijvers, drukkers etc, etc. Voor als je die nodig hebt. Maar altijd met het idee: wat je niet gebruikt, hoef je niet te betalen.

 

Joost van Tol werkt al zo’n 30 jaar als designer/art director. Hij staat middenin de razendsnelle ontwikkelingen op dit vakgebied. Zijn focus? Jouw klant! Want jouw klant zorgt voor jouw omzet.

 

 

Joost heeft in zijn meer dan 30 jaar ervaring gewerkt voor bedrijven en organisaties als: ENECO Energie, Microsoft, Nissan Nederland, Politie Haaglanden, Rentokil, Norma Matrassen, Provincie Zuid-Holland, Nutricia, Visa, Pathé Bioscopen, Zorg en Zekerheid, Kofferfabriek GEFKEN, STEM Industrial Marketing Centre, De Pensioendesk, Maersk Sealand, Medusoft, EIB Economisch Instituut voor de Bouw, Cariña Tapas, First 1 Bedrijfsfitness, VIBA N.V., SKP (Stichting Kabeltelevisie Pijnacker), Woej (Welzijn oud en jong Leidschendam-Voorburg).

Joost van Tol Designs for Business

Noordenburglaan 8, 2271 VH Voorburg   070 3875429